Reklamfilm

Anna Ottosson är smoothiedrottningen som gjort flera hälsoböcker och medverkar ofta i TV4 där hon inspirerar till goda och nyttiga hälsodrycker. I den här filmen visar hon vilken fräs det är i Wilfas blender. Filmen gjordes i samarbete med reklambyrån Guts & Glory och produktionsbolaget Gott folk. Klicka här för att se filmen!

 

Det är inte varje dag Carl Jan Granqvist hälsar på hemma. Den här reklamfilmen för Skånemejeriers Allerums Prästost producerades i mitt vardagsrum tillsammans med fotograf Jeff Richt och reklambyrån Stenmark. Kolla in filmen här: 

I den här reklamfilmen för olika Sonyprodukter som producerades av Chimney fladdrar levande ljus ackompanjerade av ljuva stämmor. Vi fick låna Maria Engströms fina hus på Österlen. Kolla in filmen här:

Rockgruppen Colorstone skrev en ny låt och ville att jag och fotograf Peter Carlsson skulle tolka den i en musikvideo genom att hitta rätt location och skapa en melankolisk miljö. Se filmen:

Ulrika Grönlund AB

Hej! I mitt företag Ulrika Grönlund AB arbetar jag som frilansande stylist och skribent, främst inom inredning, trädgård och mat. Mina uppdragsgivare är svenska och utländska magasin, reklambyråer, produktionsbolag, företag och privatpersoner. Förutom foto-, skribent- och filmuppdrag skriver jag trädgårdsböcker och ritar trädgårdar och inreder privata hem. 


I mitt hem har jag också min egen fotoateljé där jag fotograferar reportage till tidningar och produkt- och inspirationsbilder till företag.

Instagram

Instagramkonto: ulrikagronlund1


 

Hej!

Vill du ha hjälp att skapa ett härligare varumärke, ring mig!